Nu:
Zometeen:
Luister
live
AirPlay
ChromeCast

Podcasts

Bierradio.nl, hét platform voor podcasts over bier en het laatste biernieuws. Zelf een podcast laten maken of plaatsen op Bierradio, neem contact op!

Alle Bierradio.nl podcasts

Van Het Vat

Van Het Vat is de podcast voor bierliefhebbers die graag een bierkenner willen worden. Iedere aflevering zit host Jasper Stads met een brouwer aan tafel om te praten over alles bier. Met een beetje geluk levert het je nieuwe feitjes en verhalen op die jij weer kan delen met vrienden aan de bar.
Deel deze podcast

Barrel aged, Van de Streek

10 september 2020

Aflevering 7 alweer van de bierpodcast Van Het Vat. Voor de tweede keer met de Utrechtse brouwer Ronald van de Streek, de allereerste gast van de podcast. Toen hadden we het over IPA, dit keer praten we over een compleet andere bierstijl.

We praten over bier dat je koopt in fles of blik, maar dat komt uit een ouderwets eikenhouten vat. Bier waar je geduld voor moet hebben, maar waarbij de smaak het geduld beloont. Hoe dat zit, dat hoor je allemaal in de podcast. Dus waar wacht je op? Schenk snel dat bier voor jezelf in en luister naar aflevering 7 van de podcast!

Gast: Ronald van de streek
Brouwerij: Van de Streek, Utrecht

Dit is een oudere aflevering van Van Het Vat. Beluister hier de meest recente aflevering.

Deel deze aflevering
Luister live