Nu:
Zometeen:
Luister
live
AirPlay
ChromeCast

Podcasts

Bierradio.nl, hét platform voor podcasts over bier en het laatste biernieuws. Zelf een podcast laten maken of plaatsen op Bierradio, neem contact op!

Alle Bierradio.nl podcasts

Van Het Vat

Van Het Vat is de podcast voor bierliefhebbers die graag een bierkenner willen worden. Iedere aflevering zit host Jasper Stads met een brouwer aan tafel om te praten over alles bier. Met een beetje geluk levert het je nieuwe feitjes en verhalen op die jij weer kan delen met vrienden aan de bar.
Deel deze podcast

Duurzaam brouwen, Gulpener

20 augustus 2020

Onder het motto beter laat dan nooit: aflevering zes van de podcast. Dit keer opgenomen ver in het zuiden van Nederland, want in het Limburgse Gulpen zit een van de duurzaamste brouwerijen van Nederland. Al in de jaren 80 werd er nagedacht over hoe je bier kan brouwen met minder energie en meer lokale en regionale grondstoffen.

Waar nu biologische en duurzame producten heel normaal zijn en bijna elk bedrijf er wel mee bezig is, was dat bij de bierbrouwers lang niet altijd zo. O, en spoiler alert: duurzaam gebrouwen bier smaakt anders! Hoe dat zit? Je hoort in de zesde aflevering van Van Het Vat. Ik zou zeggen, schenk een glas bier in en luisteren maar!

Gast: Jan-Paul Rutten
Brouwerij: Gulpener, Gulpen

Dit is een oudere aflevering van Van Het Vat. Beluister hier de meest recente aflevering.

Deel deze aflevering
Luister live