Nu:
Zometeen:
Luister
live
AirPlay
ChromeCast

Podcasts

Bierradio.nl, hét platform voor podcasts over bier en het laatste biernieuws. Zelf een podcast laten maken of plaatsen op Bierradio, neem contact op!

Alle Bierradio.nl podcasts

Van Het Vat

Van Het Vat is de podcast voor bierliefhebbers die graag een bierkenner willen worden. Iedere aflevering zit host Jasper Stads met een brouwer aan tafel om te praten over alles bier. Met een beetje geluk levert het je nieuwe feitjes en verhalen op die jij weer kan delen met vrienden aan de bar.
Deel deze podcast

In gesprek met Swinkels Family Brewers

15 oktober 2021

Deze aflevering is host Jasper Stads opnieuw te gast in het Brabantse Lieshout, bij Swinkels Family Brewers. Dit keer niet om te praten met een meesterbrouwer over een specifieke bierstijl, maar in deze extra lange aflevering is Romke Swinkels te gast. Hij is de zevende generatie van de familie Swinkels en directeur van de op een na grootste brouwerij van Nederland: Swinkels Family Brewers.

In deze podcast vertelt hij hoe het is om een familie met zo’n lange biergeschiedenis te hebben en hoe hij ervoor zorgt dat een groot, wereldwijd bedrijf met tientallen biermerken toch ‘gewoon’ blijft.

Gast: Romke Swinkels
Brouwerij: Swinkels Family Brewers

Dit is een oudere aflevering van Van Het Vat. Beluister hier de meest recente aflevering.

Deel deze aflevering
Luister live