Nu:
Zometeen:
Luister
live
AirPlay
ChromeCast

Podcasts

Bierradio.nl, hét platform voor podcasts over bier en het laatste biernieuws. Zelf een podcast laten maken of plaatsen op Bierradio, neem contact op!

Alle Bierradio.nl podcasts

Van Het Vat

Van Het Vat is de podcast voor bierliefhebbers die graag een bierkenner willen worden. Iedere aflevering zit host Jasper Stads met een brouwer aan tafel om te praten over alles bier. Met een beetje geluk levert het je nieuwe feitjes en verhalen op die jij weer kan delen met vrienden aan de bar.
Deel deze podcast

Spéciale Belge, De Koninck

16 juli 2020

Voor aflevering 4 van de podcast ga ik weer de grens over richting België. Dat kan ook niet anders voor deze aflevering, want die gaat over een bierstijl ontstaan uit een klein beetje Belgisch trots: Spéciale Belge. Ik praat over deze vergeten bierstijl met de meesterbrouwer van brouwerij de Koninck. Met hun ‘Bolleke’ zijn ze nog een van de weinige brouwers van een Spéciale Belge.

O, en niet doorvertellen maar in deze aflevering praat Sven Dekleermaeker zijn mond voorbij en vertelt je zomaar plannen waarvan jij eigenlijk nog niks mag weten. Waar wacht je dus op? luister snel naar de nieuwe aflevering!

Gast: Sven Dekleermaeker
Brouwerij: De Koninck, Antwerpen

Dit is een oudere aflevering van Van Het Vat. Beluister hier de meest recente aflevering.

Deel deze aflevering
Luister live