De brouwers van Lindeboom uit het Limburgse Neer hebben een nieuw bier gebrouwen, in beperkte oplage: Lindeboom Saison limited edition. De Saison van Bierbrouwerij Lindeboom is een vlot drinkbaar bier, krachtig van smaak en met een mooie balans tussen een fris-fruitige body en een subtiel-hoppige afdronk. Lindeboom Saison is een donkerblond, bovengistend en ongefilterd bier met een alcoholpercentage van 5,8%.

Het eerste ongefilterde bier onder naam Lindeboom
Lindeboom Saison is een donkerblond, bovengistend en ongefilterd bier met een alcoholpercentage van 5,8%. Blond, fris-hoppig Lindeboom bier. Gebrouwen met diverse moutsoorten, water uit eigen bron en een typische Saison-gist. In de internationale en rijke biercultuur is Saison-bier geen onbekende. Het kent vele fans. Saison-bier, traditioneel gebrouwen in de winter, is van origine uit het Franstalige Wallonië. Het is een bier dat bij de arbeid gedurende het seizoen op het land de dorstigen voorzag van nieuwe energie.

Proef het seizoen
Lindeboom Saison is verkrijgbaar in fles en van de tap. Een nieuw, stijlvol bierglas maakt de optimale smaakbeleving van Lindeboom Saison compleet. Beleef deze hang naar meer!