Zelfs in de lente is er door corona weinig om samen te doen en blijven de terrassen voorlopig nog gesloten. Toch is er een oplossing voor al dat thuiszitten: een date of gezellig dagje met een Rondje Mario, een nieuw Utrechts initiatief. Het leukste uitje in de stad waarbij daters en koppels elkaar nóg beter leren kennen. Voor de dorst onderweg zijn een paar heerlijke biertjes inbegrepen. Hiervoor werkt Rondje Mario samen met de Utrechtse brouwerij Maximus, dat mensen samenbrengen als lijfmotief heeft.

Met Rondje Mario maak je een romantische wandeling door Utrecht aan de hand van een tasje met een kaart en envelopjes met bijzondere vragen over de stad, persoonlijke vragen en diverse andere uitdagingen. En dat doe je ‘old school’ zonder telefoon voor een onvergetelijke dag met gesprekken, gelach en geklier. Hopelijk met vlinders in de buik: van Utrecht en van je date of partner. Marloes van Rondje Mario: “Mensen zijn het bankhangen zat en willen erop uit: daarom is Rondje Mario in het leven geroepen. Lekker samen buiten op pad met een tasje vol liefde en heerlijke biertjes! Door kaartjes met persoonlijke vragen en truth-or-dares stel je vragen die je normaal nooit zou stellen aan je date of partner. Het doel? Elkaar nog beter leren kennen en de liefde tussen elkaar vergroten!”. Tom van Rondje Mario: “Sinds de voorzichtig gekozen lancering op Internationale Mario Dag (10 maart, het eerbetoon aan de video game) gaan de tasjes als warme broodjes over de toonbank. Iets positiefs in deze gekke tijden en eindelijk weer wat leuks te doen. Ook na de huidige lockdown denken we dat Rondje Mario een begrip in Utrecht blijft: het bevat alle ingrediënten voor een geslaagde dag in de stad. En we hebben nog veel meer plannen met Rondje Mario!”. Rondje Mario is te bestellen via www.rondjemario.nl en kost €22 of €30,- met vier echt Utrechtse speciaalbieren van Brouwerij Maximus voor de dorst onderweg.

Over Rondje Mario
Rondje Mario is een initiatief van Tom en Marloes, twee jonge Utrechtse ondernemers, die van hun idee en passie een bedrijf gemaakt hebben en mensen willen samenbrengen met hun liefde voor Utrecht. Rondje Mario is een liefdeswandeling voor daters en koppels om Utrecht en elkaar nog beter te leren kennen.