Royal Swinkels Family Brewers gaat verder als Royal Swinkels. Royal Swinkels vertegenwoordigt een onafhankelijke familie van mouters én brouwers die zich voortdurend inzet om gezamenlijk succes te behalen en slimmer en duurzamer te ondernemen. Deze ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat de bestaande naam niet langer alle bedrijfsactiviteiten dekt. Samen met een update van de huisstijl, is de naamswijziging een logische stap om de nationale en internationale positie verder te verstevigen.  

One Swinkels 

CEO Peer Swinkels licht toe: “Ons bedrijf is continu in ontwikkeling. Voorop staat dat we waarde blijven creëren voor iedereen die onderdeel is van onze familie: van klanten tot medewerkers en van aandeelhouders tot de wereld om ons heen. Als familiebedrijf denken we daarbij niet in jaren maar in generaties en werken we er continu aan om samen te winnen en slimmer maar ook duurzamer te ondernemen. Ontwikkelingen die ervoor zorgen dat we onze naam verder willen aanpassen zodat deze nog beter past bij al onze activiteiten. Royal Swinkels is eenvoudig en krachtig. Samen staan we voor één familie, één team: One Swinkels.” 

Nieuwe huisstijl en duurzame implementatie 

Samen met de vereenvoudigde naam wordt ook een nieuwe huisstijl geïntroduceerd die naar alle uitingen op bedrijfsniveau zal worden doorvertaald. Het nieuwe logo bestaat uit een schild (symbool voor een familiewapen), een gestileerde ‘S’ en een kroon, die het predicaat Koninklijk vertegenwoordigt. De ‘S’ kan ook worden geïnterpreteerd als een meanderende rivier, die zijn eigen weg vindt in de wereld, passend bij de pionierende ontdekkingsgeest van het bedrijf. Deze veranderingen worden de komende tijd stap voor stap zichtbaar. De uitrol van de nieuwe huisstijl moet aansluiten bij de duurzame ambities van het bedrijf en daarom worden er geen materialen weggegooid die nog bruikbaar zijn. De veranderingen gelden alleen voor het bedrijfsmerk, voor de onderliggende merken verandert er niets. 

Over Royal Swinkels

Royal Swinkels is een onafhankelijke familiemouter en -brouwer met een rijke traditie van ruim 300 jaar in bierbrouwen. Al zeven generaties lang leidt de familie Swinkels een groep van ondernemingen die bestaat uit 8 brouwerij- en 2 mouterijlocaties. Dit zorgt voor aanwezigheid in een breed speelveld binnen diverse domeinen, waaronder bier, softdrinks, craft soda, energy drinks, mout, moutextract en vastgoed. Royal Swinkels is actief in 150 landen met een portfolio dat meer dan 300 bieren bevat. Wereldwijd werken circa 2.000 medewerkers bij Royal Swinkels aan de ambitie om voortdurend slimmer en duurzamer te ondernemen.