Run The Jewels lanceert in Nederland het bier ‘No Save Point’ naar de gelijknamige single van de groep. Hiphoppers El-P en Killer Mike brengen samen met vandeStreek bier uit Utrecht een zeer aromatische gehopte IPA uit van 6,6% ter ondersteuning van de nieuwe track.

De nieuwe track No Save Point komt vijf maanden na hun nieuwste album, RTJ4, welke alom geroemd is om de vlijmscherpe kritiek, analyses en verwoording van de huidige stand van Amerika en de wereld. De Release van No Save Point valt samen met die van de langverwachte videogame ‘Cyberpunk 2077’ waar de single de soundtrack van is. De groep was van mening dat er nóg meer gevierd mocht worden rondom deze release en besloot daarom ook een bierproject te starten rondom de release. Over de hele wereld worden elf verschillende bieren gelanceerd op 19 november en onder dezelfde naam als de track – No Save Point – uitgebracht.

In Nederland brouwt het hip hop duo No Save Point met vandeStreek bier uit Utrecht, een brouwerij die een voorliefde heeft voor spelen, zoals hun biernamen Playground, Fruitmachine en Hazy Weekend bevestigen. Het samen gebrouwen bier kenmerkt zich door opzwepende fruitige aroma’s, vol mondgevoel en een licht bittere ondertoon – wat dat betreft een perfecte match met Run the Jewels. Het bier No Save Point is exclusief verkrijgbaar in de webshop van vandeStreek bier en nu al als pre-order beschikbaar. Check de track en het bier: https://vandestreek.lnk.to/NoSavePoint