De quarantaine-maatregelen hebben ook een grote impact op de toeristische werking van Brouwerij St.Bernardus. Ze hebben nog even de brouwerijwinkel open gehouden maar ondertussen is naast Guesthouse Brouwershuis, Bar Bernard nu ook de brouwerijwinkel gesloten. Aangezien veel aangekochte cadeaubonnen vervallen in de komende weken en maanden heeft de brouwerij beslist dat alle cadeaubonnen die vervallen vóór 31 augustus 2020, geldig blijven tot het eind van het jaar.

Verlenging geldigheidsduur Cadeaubonnen

De klantendienst staat wel paraat via telefoon en mail én de webshop is ook nog steeds up & running. Gezien heel wat aangekochte cadeaubonnen vervallen in de komende weken en maanden hebben we beslist dat alle cadeaubonnen die vervallen vóór 31 augustus 2020, geldig blijven tot het eind van het jaar. Dit gaat zowel over cadeaubonnen voor de brouwerijwinkel, voor Bar Bernard als overnachtingen in Guesthouse Brouwershuis.

Nieuwe feature op de website

Gezien de social distancing-maatregelen heeft St.Bernardus ook ingezet op de ontwikkeling van een nieuwigheid op hun webshop. Je kunt nu ook cadeaubonnen online versturen naar iemand, inclusief jouw gepersonaliseerde boodschap voor de ontvanger! Zo helpen St.Bernardus de mensen weer iets dichter bij elkaar te brengen in deze vreemde tijden.