Sinds kort staat de volledig vernieuwde website www.sintbernardus.be online! De voorbije jaren is de brouwerij zo immens gegroeid en waren er heel wat werkzaamheden en projecten lopende, dat men handen tekort kwam om de website aan te pakken. Met deze investering en digitalisering wil de familiebrouwerij zich verder profileren als een bedrijf dat verschillende generaties kan aanspreken.

De doelstelling was om de (internationale) ambities luister bij te zetten met een dynamische website, die duidelijk het offline elan en (toeristisch) verhaal van de brouwerij in kaart brengt. Een website die duidelijk maakt waarvoor St.Bernardus staat en die de (bezoekers)werving een ferme stimulans kan geven. Je krijgt er een overzicht van de bieren, de geschiedenis van de brouwerij, het brouwproces, je inspiratie wordt getriggerd aan de hand van een aantal (foodpairing) gerechten, telkens vergezeld van mooie fotografie of grappige illustraties met een ‘edgy’ en/of humoristisch kantje.

Online reserveren

Er zitten ook heel wat technieken op de nieuwe website: je kan online een tafel reserveren voor de rooftopbar ‘Bar Bernard’, je kan een overnachting boeken voor ‘Guesthouse Brouwershuis’, je kan eveneens online een brouwerijrondleiding boeken en als klap op de vuurpijl hebben ze een webshop in het leven geroepen waar ze al hun merchandise, glazen en textiel verkopen én waarvan ze zelf de wereldwijde verzending organiseren. Let wel, de brouwerij verkoopt via de webshop geen bier, hiervoor blijven ze samenwerken met hun partners. De website is meteen volledig drietalig, namelijk in het Nederlands, Frans en Engels. Ontdek de nieuwe website: www.sintbernardus.be

Groei 2018 

Het afgelopen jaar was trouwens een goed jaar voor de brouwerij. Ze konden een groei in verkoop noteren van 7%: ze verkochten 42.500 hectoliter, wat te vergelijken valt met 12.750.000 flesjes van 33cl. Samen met deze groei, de uitbreiding van de infrastructuur en de opstart van de rooftopbar annex degustatieruimte ‘Bar Bernard’ groeide ook het aantal personeelsleden: er kwamen een 10-tal nieuwe mensen aan boord en dit brengt het aantal medewerkers op een 45-tal.