Binnenkort viert brouwerij St.Bernardus opnieuw Abt 12 Day! Traditioneel roepen ze dan steeds ‘hun fans & liefhebbers’ op om samen te komen met vrienden, familie of collega’s en te genieten van hun hemelse nectar. Aangezien dat dit jaar iets moeilijker is, heeft de brouwerij besloten om een livestream te organiseren op zaterdag 12 december 2020 om 20.00 uur.

Wat staat er op het menu? Ze gaan dieper in op de geschiedenis van de brouwerij, ze doen een vertical tasting (ze leggen dan precies uit wat dit betekent) van verschillende jaargangen van hun Abt 12, Ze laten enkele St.Bernardus-liefhebbers van over de hele wereld aan het woord, ze lichten een tipje van de sluier over hun jubileumjaar ’75 jaar Brouwerij St.Bernardus in 2021′, enzovoort.

Presentator en host van dienst is VRT-sportanker Maarten Vangramberen. Hij gaat in dialoog met de verkoopdirecteur van St.Bernardus Marco Passarella, die ondertussen meer dan 15 jaar aan de slag is bij de brouwerij en met andere woorden gepokt en gemazeld is in alles wat met Abt 12 en St.Bernardus te maken heeft.  De brouwerij roept graag iedereen op om vragen door te sturen op voorhand, zodat ze er een antwoord op kunnen formuleren tijdens de livestream. De vragen mogen doorgestuurd worden via marketing@sintbernardus.be. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om in de livestream zelf vragen te stellen.

De live uitzending vindt plaats in Bar Déco, de gloednieuwe vergaderzaal in de nieuwe vleugel van het St.Bernardus bezoekerscentrum. Je kan alles live volgen via de Facebookpagina van de brouwerij, alsook via het YouTube kanaal: https://youtu.be/nkmb4xSINB0. Het is natuurlijk handig dat iedereen die kijkt zijn of haar voorraad Abt 12 heeft aangevuld.