Brouwerij St. Bernardus veilt enkele gepersonaliseerde flessen St. Bernardus Abt 12 voor Music for Life van Studio Brussel. Op de flessen staan foto’s van bekende artiesten die de actie ondersteunen. De opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds. Ook de Abt 12 Magnum 2018 met als etiket een schilderij van Kamagurka is geproduceerd. 

Afgelopen zomer werkte brouwerij St-Bernardus nauw samen met een aantal West-Vlaamse muziekevenementen. Iedere concerterende artiest of band kreeg een gepersonaliseerde 75cl fles St.Bernardus Abt 12 cadeau. In samenwerking met de desbetreffende artiesten en in het kader van Music For Life 2018 verkoopt de brouwerij van deze gepersonaliseerde ‘Limited Edition’ flessen een beperkt aantal per opbod. Het gaat om maximum 2 of 3 stuks per artiest. Het zijn dus echte collectors items. De flessen bevatten het paradepaardje, de St.Bernardus Abt 12. Een 30-tal artiesten prijken op de limited edition flessen. Het standaard etiket werd vervangen door een etiket met foto van de artiest zelf. De volledige som van alle biedingen gaat volledig naar het Kinderkankerfonds. Brouwerij St. Bernardus zal het uiteindelijke bedrag verdubbelen.”

Naast de limited edition flessen voor Music For Life werd ook de Abt 12 Magnum 2018 geproduceerd. Dit jaar prijkt een schilderij van Kamagurka op het etiket. Sinds 2012 produceert St. Bernardus jaarlijks een duizendtal Magnum flessen van 1,5 liter. De Abt 12 wordt dan afgevuld in een speciale donkerbruine St.Bernardus magnum fles met het logo van de brouwerij in reliëf, een ‘Bière Belge’ hals, een gepersonaliseerde kurk en een unieke muselet. Voor de editie van 2018 kon men de Belgische multi-getalenteerde kunstenaar Kamagurka overtuigen om de schilderskwast op te nemen. Hij schilderde speciaal voor de brouwerij ‘De Regenpijp’.” De Abt 12 Magnum 2018 kost 16 euro en is te verkrijgen bij iedere betere bier -en drankenhandel en in de brouwerijshop van St. Bernardus.