We kennen het allemaal. Een gezellige middag in het park kan zomaar verstoord worden door een enorme hoosbui. De zomer in Nederland is lastig te voorspellen. Maar gelukkig is één ding in ieder geval wél zeker, de nieuwe waterdichte Heineken® Coolbag doorstaat alle weersomstandigheden.

De tas zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een heerlijke verfrissende Heineken en hij ziet er ook nog eens piekfijn uit. De Coolbag is vanaf 11 juni verkrijgbaar in de supermarkt bij aankoop van een Heineken 8-pack 25cl blik. 

Getest voor de Hollandse zomer

Buiten zijn coolfunctie die ervoor zorgt dat jouw Heineken bier goed gekoeld blijft en het mooie design van de tas, is de Heineken Coolbag ook nog eens waterdicht. Dus zit je lekker een middagje in het park? Of geniet je van een romantische avond op het strand? En slaat het weer ineens om? De Coolbag kan het allemaal aan en zorgt ervoor dat de inhoud van jouw tas altijd droog blijft! De rugzak is comfortabel te dragen en met een handvat in de vorm van een opener til je de Heineken Coolbag gemakkelijk op én kun je ook nog eens ijskoude biertjes openen. Want zeg nu zelf: bier is ijskoud toch het allerlekkerst. De Heineken Coolbag is vanaf 11 juni in de supermarkt verkrijgbaar bij aankoop van een Heineken 8-pack 25cl blik voor €9,99.

HEINEKEN Now

Mocht je geen gekoeld bier in huis hebben, wees dan niet getreurd! IJskoud Heineken pils is voortaan ook te bestellen via de Heineken NOW app (Amsterdam) of via een bestaande bezorgservice zoals Deliveroo (Amsterdam) en Thuisbezorgd.nl (Utrecht). Kijk voor meer informatie op heineken.com/heineken-now of download the app.