Een nieuw evenement strijkt neer in Haarlemmermeer. Eerder kenden we Tony Stone die elk Pinksterweekend een BBQ-wedstrijd en festival organiseert voor zo’n 40 teams. Hoppig Bierfestival is weer hét bierfestival van Haarlemmermeer en zorgt dat je kunt genieten van meer dan 100 verschillende speciaalbieren. De brouwers zijn zelf aanwezig, dus proef lekker en vraag alles over hun bieren! Dit jaar vindt de eerste editie plaats waarin we beide festivals terugzien als een geheel: het Beer & BBQ Festival op 4 en 5 juni a.s.

Hoewel beide evenementen niet nieuw zijn, is deze combinatie wel uniek. Aan de ene kant zullen ruim 40 (internationale) teams strijden om de felbegeerde BBQ trofeeën. Er zijn verschillende demonstraties en workshops. De geur van BBQ komt je hierbij tegemoet. Aan de andere kant kun je genieten van bieren, diverse foodtrucks en live muziek.

Geen maatregelen

Beer & BBQ is ongedwongen, vrij en open. De locatie in het Haarlemmermeerse Bos leent zich ook perfect voor wandelaars en andere recreanten die spontaan het festival kunnen bezoeken. Anders dan vorig jaar is dat er nu geen coronamaatregelen meer zijn. Kom langs en geniet van alle gezelligheid. De toegang is gratis!

Overzicht gegevens Beer & BBQ

Datum: 4 & 5 juni 2022

Tijden: zaterdag: 13:00 uur – 23:00 uur

Zondag : 13:00 – 21:00 uur

Locatie: Haarlemmermeerse Bos, locatie Paviljoenlaan, Hoofddorp

Tickets: vrij en gratis toegankelijk