In het inspirerende kader van de Verbeke Foundation liet Brouwerij The Musketeers op 25 augustus jl. de genodigden kennismaken met Troubadour Zestra, een alcoholvrije ‘hoppy blonde’. Troubadour Zestra biedt een zorgvuldige balans tussen hopbitterheid, fruitige tonen en zachte moutigheid, wat een smaaksensatie creëert die lang blijft hangen. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een smaakvolle alcoholvrije optie.

De Verbeke Foundation diende als het ideale decor voor deze gelegenheid. Met Troubadour Zestra willen de brouwers een brug slaan tussen bier en kunst!

Over Brouwerij The Musketeers

Brouwerij The Musketeers werd opgericht in 1999 door vier brouwingenieurs. Bier brouwen was de hobby en passie van deze vier kameraden. Vandaag, bijna 25 jaar later, staan twee van de oprichters ‐ Stefaan Soetemans en Kristof De Roo ‐ nog steeds aan het roer van deze Belgische onafhankelijke brouwerij. Brouwerij The Musketeers ontwikkelt speciaalbieren met een uitzonderlijk en verrassend karakter. Door zich te inspireren op verschillende stijlen en smaken creëert de brouwerij evenwichtig en doordacht Belgisch kwaliteitsbier voor de nationale en internationale markt. In mei 2019 namen The Musketeers hun intrek in de gloednieuwe bierbrouwerij in Sint‐Gillis‐Waas. Deze brouwerij is uitgerust met een moderne installatie en focust op duurzaam brouwen. Brouwerij The Musketeers is klaar voor de toekomst!