Op de Brussels Beer Challenge 2019 viel Brouwerij Omer Vander Ghinste uit het Belgische Bellegem twee keer in de prijzen. Het mocht een gouden medaille in ontvangst nemen voor OMER. Traditional Blond, alsook een ‘Certificate of Excellence’ voor het bruine bier LeFort.

Drie dagen lang proefden 90 internationaal gereputeerde bierkenners niet minder dan 1650 bieren uit alle hoeken van de wereld. Het is dan ook een grote eer dat zij de gouden medaille toekenden aan OMER. Traditional Blond. Dat bier won in 2013 ook al de gouden medaille op de Brussels Beer Challenge en mocht enkele weken geleden nog het goud in ontvangst nemen op de World Beer Awards 2019 in Londen. Naast OMER. kreeg ook het donkere bier LeFort een ‘Certificate of Excellence’ in zijn categorie.

Brouwerij Omer Vander Ghinste nam onlangs nog een nieuw logistiek centrum in gebruik op bedrijventerrein De Pluim in Zwevegem, terwijl in Bellegem verder wordt gebouwd aan een bijkomende gistingskelder, een nieuwe bottelarij en een bezoekerscentrum. “Die bijkomende investeringen zijn noodzakelijk om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen”, bevestigt Marketing Manager Nicolas Degryse.