Op zaterdag 16 mei organiseert Van Moll Craft Beer uit Eindhoven wegens groot succes de tweede online editie versie van hun festival ‘Van Moll Fest Bij Je Thuis’. Om niet bij de pakken neer te zitten naar aanleiding van de corona-maatregelen en tevens hun gasten van de brewpub aan de Keizersgracht een hart onder de riem te steken werd een online versie van het jaarlijkse Van Moll Fest bedacht, dat ‘normaal’ gehouden wordt op het terrein van het Evoluon in Eindhoven.

“Wat we daar en in ons café doen, maar dan online: goed bier, lekkere muziek en lol”, dat was de gedachte. Via een livestream konden bezoekers op 18 april genieten van muziek gedraaid door het Van Moll Fest DJ-team, een optreden van Ruud Hermans (de winnaar van The Voice Senior 2019) en een heuse bingo. Via Instagram kon gedeeld worden hoe er thuis genoten werd van het bierpakket dat Van Moll voor de gelegenheid samenstelde. Deze pakketten werden over heel Nederland besteld en vonden zelfs hun weg naar België en Duitsland.

Ook bij Van Moll zijn ze natuurlijk blij dat er vanaf 1 juni weer meer mogelijk is in de horeca en ze kunnen dan ook niet wachten om hun gasten weer welkom te heten. Maar de reacties op de eerste editie waren zo positief (en de lol zo groot), dat een tweede niet op zich kon laten wachten. Dit keer een uur langer en met een extra optreden: naast de terugkerende Ruud Hermans zal Man From The South een optreden verzorgen. Vanzelfsprekend zijn de bingo en het Van Moll Fest DJ-team ook weer van de partij.

De bierpakketten (met maar liefst 4 Van Moll bieren die nog nooit eerder te krijgen waren) zijn te bestellen via www.vanmollcraftbeer.com.