vandeStreek bier heeft wederom twee prijzen in de wacht gesleept tijdens de prestigieuze European Beer Star Awards – een internationale biercompetitie met juryleden van over de hele wereld die elk jaar wordt gehouden in Duitsland. De Utrechtse brouwer mag dit jaar twee bronzen awards mee naar huis nemen voor de Fun House Non Alcoholic IPA en Hazy Weekend New England IPA.

Vorig jaar nog wonnen de brouwers een gouden ster voor de bekende Playground Non Alcoholic IPA en ze zijn dit jaar ontzettend trots op de twee bronzen plakken. “De Fun House heeft al eerder in andere wedstrijden prijzen gewonnen en deze internationaal-erkende prijs voelt als een kroon op ons werk”, vertelt Ronald van de Streek trots – één van de oprichters van de brouwerij. “Een bevestiging dat we het ontzettend lekker doen op het gebied van non-alcoholic bieren niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd.”

Ook broer en medeoprichter Sander van de Streek is blij met de prijzen. “De prijs voor Hazy Weekend is een mooie beloning voor onze creatieve aanpak van het bier.” Het bier wordt elke keer gebrouwen met voor de helft een wisselende hop, wat het bier elke nieuwe batch nét een andere smaak geeft. “Fantastisch om deze award te winnen voor één van onze hardlopende bieren en dat het unieke karakter in de smaak valt!”

Na de feestdagen wacht de brouwerij weer een drukke periode met Dry January – een maand waarin alcoholvrij bier centraal staat. Met de populaire Playground en kersvers-bekroonde Fun House gaat vandeStreek bier deze januari met een vliegende start er een mooie maand van maken. “Het perfecte moment om één van de prijswinnende non-alcoholic bieren te gaan proeven, mocht je dat nog niet gedaan hebben”, zegt Ronald. “Maar eerst vieren wij de prijzen óók met een Hazy Weekend!”