Het bier Zoltan – Buffalo Trace BA van Brouwerij Van Moll heeft heeft de Ratebeer Best Award gewonnen voor best beoordeelde Nederlandse bier van 2019. Hierdoor behoort het bij de selecte groep van 70 bieren- gekozen uit en totaal van meer dan 640.000 bieren- die landenwinnaar zijn. De Van Moll brewpub werd door hetzelfde platform uitgeroepen tot beste Nederlandse brewpub van 2019.

Op de wereldwijd gerenommeerde website Ratebeer worden jaarlijks meer dan 640.000 bieren van meer dan 33.000 brouwerijen beoordeeld. Daarnaast worden ook meer dan 74.000 locaties (bars, brouwerij taplokalen, brewpubs) beoordeeld. Jaarlijks worden de Ratebeer Best Awards uitgereikt.

Zoltan – Buffalo Trace BA is een imperial stout van maar liefst 11% die door rijping van 6 tot 8 maanden in Buffalo Trace Bourbonvaten een volle, complexe smaak krijgt van onder andere vanille, cacao, koffie, hout en donker fruit. Een bier om van te genieten. BA in de naam staat voor “barrel-aged”. Momenteel ligt er weer een nieuwe batch op vaten te rijpen, welke over paar maanden uit zal komen.